BERKECANUNLU2 Teğmen
Mesaj Sayısı : 238 Kayıt tarihi : 01/10/10 Points : 183718 Yaş : 27
| Konu: Kısayol Tuşları - Runes Of Magic Çarş. Ekim 27, 2010 11:17 pm | |
| Kısayol Tuşları - Runes Of Magic R : Seçili kişiye özel mesaj atmanızı sağlayan kısa yol tuşu. T : Ünvan penceresi. Y : Zanaat seviyelerinin penceresi U: Grup (party) arama penceresi O : Arkadaş Listesi P : Yaratık inceleme penceresi. (Koleksiyon) G : Guild (Clan) penceresi. H : Oyundaki emotelerin penceresi (selamlama kahkaha dans vb.) K : Yetenekler penceresi (Skiller) L : Görev penceresi. Z : Silah çekme tuşu. X : Yere oturma C : Karakter set ve bilgi penceresi V : Silah kullanımının tecrübe penceresi. B : Çanta N : Kara liste penceresi M : Harita Ö : Eşya pazarı . : Dizayn dükkanı (Karakterinize yeniden şekil verebileceğiniz bölüm) F1 : Kendinizi seçmek için kısa yol (Target alma) F2-F6 : Partide iken diğer kişileri sırasıyla seçme tuşları. (2nci sıradaki F2 4ncü sıradaki F4 vb. Özellikle Rahiplerin çok işine yarayacaktır. Heal atarken kolaylık sağlayacaktır.) F7 : NPC'lerin isimlerinin yok olmasını sağlayan tuş. F8 : Etraftaki yaratık NPC ve oyuncuların HP'lerini üstlerinde BAR şeklinde gösteren tuş. F9 : Diğer oyuncuların isimlerini görmemeni sağlayan tuş. F10 : Yardım penceresi. F11 : Oyundaki simgelerin göstergelerin anlamlarının açıklaması. F12 : Hızlı Yardım tuşu. (Ekrandaki görünürlerin ne işe yaradığını açıklayan resimli anlatım.) Print Screen : Ekran görüntüsü alma tuşu. (Oyunu kurduğunuz kısımda Screenshots isimli klasöre kayıt ediyor.) ESC : Oyun ayarları ve sistem ayarlarının kısayol tuşu. Insert : Karakterinizin sürekli koşmasını sağlıyor. (Yüzünü çevirdiğiniz yere koşuyordurdurmak için yine aynı tuşa basınız.) Home ve End : Chat (Konuşma) penceresini en üste ve an alta çekmenize yarıyor. Page Up ve Down : Konuşma penceresinde bir kısım yukarı ve aşağı hareketler yapmanızı sağlıyor. * : Düşman Listesi. + ve - : Sağ üstteki haritanızın boyutunun ayar tuşları. Tab : Yakınınızdaki yaratığı seçmenizi sağlıyor. (Yüzünüz ona dönük olması lazım.) Space : Zıplama tuşu. W S A D : Yön tuşları (Ileri Geri Sola Sağa.) Backspace : NPC Arama
| |
|