Admin Administrator
Mesaj Sayısı : 502 Kayıt tarihi : 29/09/10 Nerden : İzmir Points : 155340 Yaş : 26
Cüzdan Altın: Sınırsız Zengin
| Konu: +Basma İtemini Ayarlamak! C.tesi Ekim 30, 2010 4:39 pm | |
| Kurulum [SIZE="3"] *Nacivat İtem_Proto açılır. *+Basılmasını istediğiniz itemin kodunu CTRL+F yapıp bulursunuz. *Sağa doğru kayarsınız *refined_set kısmına +bastığında hangi iteme dönüşmesini istiyorsanız o itemin kodunu yazıcaksınız. *Mesela Siyah Çelik +9 Kraliyet olcak 11299 u bulup refined_set bölümüne 11971 yazıyoruz.Sonra.. *Refine_vnum var oraya Nacivat>player>refine_proto da olmayan bir numara yazıyoruz mesela ben 720 yazdım. *refine_vnuma 720 yazdıkdan sonra Nacivat>player>refine_proto ya giriyoruz ve yeni bir ID ekliyoruz 720 yazıyoruz... *Ekledikden sonra vnum0 var oraya İlk +Basma iteminin kodunu yazıyoruz. *vnum0 sağında count0 var oraya o itemden kaç tane istiycekse o kadar yazıyoruz. *Vnumlar ve Countların hepsi bu işe yarıycaktır. *Bunun dışında bilmeniz gereken 2 seçenek daha var. *Sağa kaydıkça cost ve prob seçeneklerini göreceksiniz. *Cost ne kadar para istiycekse o kadar yazıyorsunuz. *Proba ise % kaç ihtimalle basmasını istiyorsanız onu yazıyorsunuz. [/SIZE] RESİMLİ ANLATIM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][SIZE="4"]+BASMA ITEM KODLARI ICIN TIKLAYIN [/SIZE] | |
|